Parajd Panzió

Szállás

 

Romantikus üdülés? Vakáció a családdal? Üzleti utazás? Panziónkban megtalálja a szükségleteinek megfelelő szobát.

Apartman

Az első vagy második emeleten elhelyezkedő apartmanjaink területe 30 - 34 m2, Két szobával rendelkeznek, egy hálószobával, melyben egy francia ágy vagy 2 egyszemélyes ágy található, valamint egy nappalival, melyben egy készemélyes, kihúzható kanapé van. A teljes felszereltségű konyhával, zuhanyzókabinnal ellátott saját fürdőszobával rendelkező apartmanok 2 felnőtt és 2 gyermek elszállásolására alkalmasak. Részletek...

 

Dupla apartman

A második emeleten elhelyezkedő dupla apartmanjaink ideális szállás 4 felnőtt számára úgy a felületet, mind a komfortot figyelembe véve.

Az apartmannak két különálló hálószobája van, mindenik hálószoba különálló, zuhanyzókabinnal ellátott fürdőszobával rendelkezik. Közös a teljes felszereltségű konyhával egy légtérben található nappali.

Tágas, családias apartman, 3-4 gyerekes családok számára is ajánljuk. Részletek...

 

Szobák

A szobákban egy kihúzható kanapé mellett vagy egy francia ágy vagy két egyszemélyes ágy található.

Az első és második emeleten található luxus szobák tágasak, kényelmesek, ideálisak egy kellemes nyaraláshoz.

Minden szobának teljesen felszerelt konyhája, káddal vagy zuhanyzókabinnal felszerelt saját fürdőszobája van. Részletek...

 

 

Panziónknak egy, a földszinten található, mozgássérültek számára ígénybe vehető, luxus szobája is van, melynek felszereltsége megfelel a speciális igényeknek.